Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για Ρωμανό – Με “Syriza Statistics”, απαντά η ΝΔ

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για Ρωμανό – Με “Syriza Statistics”, απαντά η ΝΔ
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό "να στείλει τον κ. Ρωμανό εκεί όπου του αρμόζει" αλλιώς "υιοθετεί αυτή την αθλιότητα", σχετικά με την ανάρτησή του για θανάτους και δημοσκοπήσεις. Τι απαντά η ΝΔ.

Εντείνη την κριτική του κατά του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας την αποπομπή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρωμανός σε ανάρτησή του στο Twitter παρέθεσε δίπλα από τους νεκρούς της πανδημίας του κορονοϊού, δημοσκοπήσεις κομμάτων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε λόγο για “απύθμενη χυδαιότητα και αλαζονεία του κ. Ρωμανού που δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά μόνο ύβρι για την αγωνία των πολιτών και τους συγγενείς των θυμάτων”, ενώ σε νεότερη ανακοίνωσή του σήμερα, Κυριακή 8/11, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που δεν ντράπηκε να συγκρίνει ανθρώπινες απώλειες με δημοσκοπήσεις, παραμένει ακόμα στη θέση του; Η ευθύνη της συγκεκριμένης χυδαιότητας βαραίνει στο ακέραιο τον κ. Μητσοτάκη”.

ΝΔ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί τους θανάτους”

Στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για “Syriza Statistics”, όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του ενοχλήθηκαν που ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατέδειξε ότι με την γελοία δημιουργική στατιστική τους, αντιστρέφουν την πραγματικότητα παίζοντας με νεκρούς.  Δεν τους ενόχλησε η αθλιότητα της εργαλειοποίησης θανάτων μέσω Syriza statistics. Τους ενόχλησε ότι την αποκαλύψαμε.  Κάποτε έστηναν fake συντονιστικά για να αποκρύψουν νεκρούς, σήμερα δημιουργούν fake statistics για να τους πολλαπλασιάσουν, στοχοποιώντας σταθερά όποιον τους ξεμπροστιάζει. Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή τους την αθλιότητα και να ζητήσουν συγγνώμη, πρωτίστως από τις οικογένειες των θυμάτων.

Υ.Γ. Επισυνάπτεται το διάγραμμα των Syriza statistics που παρουσίασε στη τελευταία συνέντευξη τύπου του ο κ. Τσίπρας και το διάγραμμα του ECDC για τις ίδιες χώρες και την ίδια περίοδο”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα