"Επίσκεψη" αναρχικών στον Παπουτσή

ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ .(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ .(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Έξω από το σπίτι του Χρ. Παπουτσή συγκεντρώθηκαν 40 αναρχικοί, σε ένδειξη αλληλεγγύης στη Στέλλα Αντωνίου που βρίσκεται προφυλακισμένη

Περίπου 40 αναρχικοί επισκέφτηκαν το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή εις ένδειξη αλληλεγγύης στη Στέλλα Αντωνίου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο επιδεινώνεται συνεχώς.

Οι αναρχικοί έφτασαν με  μηχανοκίνητη πορεία έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο Χρήστος Παπουτσής στο Χολαργό και φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης.

"Άμεση απελευθέρωση στην αναρχική Στέλλα Αντωνίου ", "Χ. Παπουτσής από πρόεδρος της ΕΦΕΕ, αρχιβασανιστής της ΕΛ.ΑΣ.", έγραφαν μερικά από τα φέιγ-βολάν, με τα οποία γέμισαν τον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν 4 προσαγωγές με τους προσαχθέντες να αφήνονται ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη δράση αλληλεγγύης στη γειτονιά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Στις 9 του περασμένου Νοεμβρίου είχε γίνει συγκέντρωση-μικροφωνική σε ένδειξη συμπαράστασης στη Στέλλα Αντωνίου σε κοντινή πλατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διαχρονικές οι ευθύνες Πολιτείας και Τ.Α.

Μηνύσεις πρακτόρων σε Παπουτσή

SHARE:

24Media Network