Επίσκεψη-μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε Σύμη, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Χίο θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Την Τετάρτη σε Λήμνο και Αγ. Ευστράτιο

Επίσκεψη στα νησία Σύμη, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Χίο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια περιόδο ιδιαίτερα φορτισμένη, λόγω του Κυπριακού, αλλά και των τουρκικών αντιδράσεων για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στις 10:30 στη Σύμη, όπου θα επισκεφθεί το Στρατόπεδο 549 ΤΕ και εν συνεχεία στις 12:20 θα αναχωρήσει για Φαρμακονήσι, προκειμένου να επισκεφθεί το ΕΦ Φαρμακονησίου και να παρακαθίσει σε γεύμα με το προσωπικό του ΕΦ Φαρμακονησίου.

Ακολούθως, στις 14:15 θα μεταβεί στο Αγαθονήσι και αμέσως μετά στις 15:20 θα αναχωρήσει για Α/Δ Χίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη Χίο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα πληρώματα επιφυλακής Super Puma και το απόγευμα, στις 19:20, θα μεταβεί στο Διοικητήριο της 96 ΑΔΤΕ.

Την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το Μ/Ν Παναγιά, την Λήμνο και τον 'Αγιο Ευστράτιο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος
SHARE:

24Media Network