Επίθεση Δούρου σε Μητσοτάκη: "Να μην εκμεταλλεύεται το πένθος"

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου
Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου -

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Ρένα Δούρου για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και πέρασε στην αντεπίθεση. "Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από την 24η Ιουλίου, που βρεθήκαμε στο μέτωπο της δυστυχίας ως τώρα, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα τυμβωρυχίας" σημειώνει.

Προσερχόμενη στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Πουλαντζά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου είναι ομιλήτρια, και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τοποθέτηση του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που δήλωσε ότι θέλει «στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες να στείλουν μήνυμα» στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην Ρένα Δούρου «ότι πρέπει επιτέλους να πάνε στο σπίτι τους», η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου πέρασε στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά τόνισε: «Με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πρώην Υπουργού, πρώην μέλους της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου και ενός ανθρώπου που ζητά να κυβερνήσει την πατρίδα, κάνω έκκληση σε όλους. Έστω και τώρα να μην τυμβωρυχούν και να μην εκμεταλλεύονται το πένθος των συμπολιτών μας και τη δυστυχία που ακολούθησε. Και φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από την 24η Ιουλίου, που βρεθήκαμε στο μέτωπο της δυστυχίας ως τώρα, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα τυμβωρυχίας».

ADVERTISING

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης «ακολούθησε τη Φώφη Γεννηματά». «Να σκεφτόμαστε πάντα ότι οφείλουμε να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί απέναντι στους συμπολίτες μας, που όποιος έχει πενθήσει γνωρίζει ότι η οργή τον ακολουθεί, αλλά κάνω έκκληση στους υπόλοιπους να μην ταΐσουν περαιτέρω την απαξίωση των θεσμών, όπως το θεσμό της Δικαιοσύνης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόρισμα για το Μάτι: Κατέρρευσε ο μηχανισμός - Επικράτησε η απόλυτη ασυνεννοησία

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση φέρεται ως τροχονόμος συμφερόντων

24Media Network