Επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: Ή θα γίνει αξιοπρεπής πολιτικός ή θα υφίσταται τις συνέπειες

Επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: Ή θα γίνει αξιοπρεπής πολιτικός ή θα υφίσταται τις συνέπειες
Ο Άδωνις Γεωργιάδης. MotionTeam

"Όσο επιλέγουν να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι" είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. Τι λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Παύλου Πολάκη δίνοντας συνέχεια στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του περι χρηματισμού των δύο .

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει αξιοπρεπής πολιτικός, ώστε να «αντιμετωπίζεται έτσι», ενώ τον κατηγόρησε ότι γνώριζε τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, αφού όταν ακούστηκαν τα ονόματά τους κατά τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν την ιδιότητά τους.

Επιπλέον ο υπουργός Ανάπτυξης επανάλαβε τις διευκρινίσεις για την απάντησή του σε ερώτηση σε ντοκιμαντέρ για την Novartis, λέγοντας οτι οι πολιτικοί αναγκάζoνται να μιλούν με τις φαρμακευτικές εταιρείες γιατί σώζουν ζωές.

Τόνισε επίσης, αναφερόμενος σε Τσίπρα και Πολάκη, οτι “μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο κι εγώ δεν μπορώ;”

«Όσο επιλέγουν να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την αναστολή του ΦΠΑ στις οικοδομές, ο Άδωνις Γεωργιάδης την χαρακτήρισε είδηση της ημέρας.

Για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο είπε οτι κάνει ευκολότερη τη ζωή των επενδυτών και επιχειρηματιών ενώ για τις αντιδράσεις είπε οτι αυτές είναι ελάχιστες.

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτογελοιοποιείται

“Αδυνατούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τις ασυναρτησίες και την αυτογελιοποιηση του κ. Γεωργιάδη, που το ίδιο απόγευμα αναιρεί όσα δήλωσε το μεσημέρι” αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζουν: “Ωστόσο το ερώτημα για τον κ. Μητσοτακη παραμένει: Θα έχει το θαρρος να αποπέμψει από τη κυβέρνησή του τη ντροπή της παράταξης του ή θα συνεχίζει να καλύπτει τις αθλιότητές του; Ισως αργότερα να είναι πολύ αργά για να τον ξεφορτωθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα