Επίθεση με γιαούρτια στον Καστανίδη

???r? ????????? c??????? ??M??E`??K?C ???? ?? r??????? (???????S/EUROKINISSI)
???r? ????????? c??????? ??M??E`??K?C ???? ?? r??????? (???????S/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νέο επεισόδιο αποδοκιμασίας κυβερνητικού στελέχους. Αυτή τη φορά, ο υπουργός Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση και γιαούρτια (Vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο υπουργός για να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν.

Παράλληλα, στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας.

ADVERTISING

Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στον κινηματογράφο και φωνάζοντας συνθήματα επιτέθηκαν στον κ. Καστανίδη.

Ο υπουργός Εσωτερικών δεν αποχώρησε από την αίθουσα. Αντίθετα, σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε προς τους φοιτητές, για να ζητήσει εξηγήσεις και στη συνέχεια επανήλθε στη θέση του και είδε το τέλος της ταινίας.

Την ώρα της διαμαρτυρίας στην αίθουσα του κινηματογράφου βρισκόταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, σε μεγάλη απόσταση από τον κ. Καστανίδη, ο οποίος δεν αποδοκιμάστηκε.

Τις αποδοκιμασίες εναντίον του κ. Καστανίδη καταδίκασαν με δηλώσεις τους ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης και Θεόδωρος Καράογλου.

"Δίνουμε μια μάχη με αυταπάρνηση. Είναι γεγονός πως σε αυτή τη μάχη υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιδρούν, που θίγονται από τα οικονομικά μέτρα. Θα συνεχίσουμε, όμως, αυτή την προσπάθεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αντισταθούν στον αγώνα της χώρας και θα ήθελα το φοιτητικό κίνημα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή με την κριτική του, διότι για τη νέα γενιά γίνεται αυτή η προσπάθεια", τόνισε ο κ. Μαγκριώτης.

Ο κ. Ιωαννίδης είπε είναι αντίθετος με περιστατικά βίας και με την αντίληψη "όλοι είστε ίδιοι", ενώ ο κ. Καράογλου επισήμανε, ότι στις δύσκολες ώρες που ζούμε, πρέπει να πρυτανεύσει ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός και οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες από όποιον και σε όποιον απευθύνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπύρα και αποδοκιμασίες στην Περλεπέ

Η Γκερέκου έφυγε από την πίσω πόρτα

Τα "έψαλλαν" και στον Γιάννο Παπαντωνίου

Γιαούρτωσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη

SHARE:

24Media Network