Επίθεση ΝΔ κατά Στ. Θεοδωράκη. Τον κατηγορεί ότι θέλει να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ // Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ // Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. MOTIONTEAM

Ο εκπρόσωπος τύπου της Συγγρού Κώστας Καραγκούνης κατηγόρησε τον πρόεδρο του Ποταμιού και επανέλαβε ότι το δίλημμα είναι βράχια ή επώδυνη συμφωνία

Επίθεση στον Πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκουνης, με δήλωση του στο ΑΠΕ. Ο κ. Καραγκούνης κατηγόρησε τον κ.Θεοδωράκη ότι διαφώνησε με την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για μεταβατικη κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργου, επειδή θέλει να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα.

"Ο κ. Θεοδωράκης προφανώς δεν κατάλαβε την πρόταση για τη μεγάλη συνεννόησή που καταθέσαμε. Ίσως είναι απασχολημένος για το πώς θα μπει ο ίδιος στην κυβέρνηση Τσίπρα", δήλωσε ειδικότερα στο ΑΠΕ ο κ.Καραγκούνης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ λέει επισης ότι το δίλημμα είναι βράχια ή επώδυνη συμφωνία και προσθέτει ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει εχθρούς στοχοποιώντας ακόμα και σκιτσογράφους.

"Ελπίζουμε σε συμφωνία. Σωστά είπε ο Αντώνης Σαμαράς ότι αντιμετωπίζουμε το δίλημμα ή βράχια ή δυστυχώς μια πολύ επώδυνη συμφωνία. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση της μεγάλης συνεννόησης για αλλαγή πολιτικής" δήλωσε ειδικότερα.

Κληθεις να σχολιάσει την αντίδραση του σκιτσογράφου Αρκά να αναστείλει τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλοντας ότι τον κατηγόρησαν για χρηματισμό, ο κ.Καραγκούνης ανέφερε: "Φτάσαμε στο σημείο δυστυχώς τέτοιας ιδεοληψίας και παρακμής που η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει παντού εχθρούς, μέχρι και σκιτσογράφους που στοχοποιούνται και φιμώνονται."

SHARE:

24Media Network