Επίθεση σε Φλαμπουράρη. Μέσα στο σπίτι του ήταν ο υπουργός. ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

Επίθεση σε Φλαμπουράρη. Μέσα στο σπίτι του ήταν ο υπουργός. ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

"Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

"Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Α. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη δολοφονική επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας.

Και σημειώνει: "Να γνωρίζουν καλά οι αυτόκλητοι "επαναστάτες" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται και ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή,  τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο".

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν εντός της οικείας του, δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

"Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί", υπογραμμίζει η Ό. Γεροβασίλη, για τη νέα εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

"Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί", υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για τη νέα εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, την οποία και καταδικάζει η κυβέρνηση αποφασιστικά.

"Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό", σημειώνει.

Αναλυτικά η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

"Η κυβέρνηση καταδικάζει αποφασιστικά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό.

Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί".

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη

Η ΝΔ με δήλωση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Γιώργου Κουμουτσάκου καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη "όπως σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας".

"Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές «ευαισθησίες» και αντιδράσεις στα φαινόμενο βίας, θερίζουν σήμερα θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια", ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

SHARE:

24Media Network