Επίθεση Σκουρλέτη σε Ιερώνυμο για τον ΕΝΦΙΑ

Η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης - Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις», Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης - Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις», Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αιχμηρά και επικριτικά σχόλια επεφύλασσε ο υπουργός Εσωτερικών στον Αρχιεπίσκοπο, κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Τόσο για τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και για την αναφορά του κ. Ιερωνύμου στον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει η εκκλησία

Μετά τον Νίκο Φίλη, και ο Πάνος Σκουρλέτης αρχίζει "βεντέτα" με την εκκλησία. "Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δυνάμεις μέσα από την εκκλησία που θέλουν να συντονίσουν την στάση τους με τις επιδιώξεις της ίδιας της ΝΔ", σχολίασε με νόημα ο κ. Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ "Οι προκλήσεις για την κυβέρνηση της αριστεράς, τι κατακτήσαμε, πως προχωράμε".

Ο Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  συμπλήρωσε πως "δεν εξυπηρετεί την ίδια την εκκλησία, δεν δείχνει σεβασμό προς την ίδια τη χριστιανική κοινότητα, να φλερτάρει η ηγεσία της με έναν άλλο ρόλο που θα θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας".

Ο υπουργός των Εσωτερικών δεν έμεινε εκεί, αλλά επέκρινε και την αναφορά του κ. Ιερωνύμου στο θέμα του ΕΝΦΙΑ πως θα οδηγήσει σιγά – σιγά εάν συνεχιστεί, τα μοναστήρια να κλείσουν, αλλά και την Εκκλησία να μη μπορεί να βγάλει τα έξοδά της. "Μου έκανε εντύπωση πως όταν βγαίνουν μισαλλόδοξα κηρύγματα, όπως του Αμβρόσιου πριν από λιγες ημέρες, διχαστικά κηρύγματα, που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές, ο επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν βρίσκει να πει τίποτα. Βέβαια είπε, κατι ψέλλισε, σε σχεση με τον ΕΝΦΙΑ που δεν πρέπει να πληρώνει η εκκλησία για τα ακίνητά της."

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network