ΣΥΡΙΖΑ: Οι ερασιτεχνισμοί Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη επικίνδυνοι για την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά των κκ Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη με αφορμή το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν ειδικοί φρουροί.

Για επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς για την ασφάλεια πολιτών και αστυνομικών, για «εγκληματική προχειρότητα και ανευθυνότητα των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το θέμα σχετικά με τους ειδικούς φρουρούς.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχθεί αυτό που μάταια προσπαθούν να κρύψουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Χρυσοχοΐδη εδώ και δέκα μέρες. Ότι προσέλαβαν ειδικούς φρουρούς εκτός ΑΣΕΠ και εκτός Πανελληνίων, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την προεκλογική τους υπόσχεση για 1.500 άμεσες προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας».

ADVERTISING

«Ακόμη χειρότερα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «και στη βιασύνη τους να αποκομίσουν μικροπολιτικό κέρδος, τους έδωσαν ένα όπλο και τους έβγαλαν στους δρόμους με λίγες μόλις μέρες εκπαίδευσης, για να φανεί ότι αύξησαν τις περιπολίες».

Προσθέτει πως το αποτέλεσμα ήταν ότι «δυο από αυτούς τους ειδικούς φρουρούς ενεπλάκησαν σε καβγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι εκτός υπηρεσίας, χτυπήθηκαν, έπεσε πυροβολισμός και χάθηκε το υπηρεσιακό όπλο του ενός».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
SHARE:

24Media Network