Εξελέγη το προεδρείο της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα της Υγείας

Εξελέγη το προεδρείο της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα της Υγείας

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης εξελέγη πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και γραμματέας ο Χαρίλαος Τζαμακλής

Εξελέγη σήμερα το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που καλείται να διερευνήσει τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014.

Πρόεδρος εξελέγη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης, αντιπρόεδρος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Γραμματέας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Τζαμακλής.

Η Εξεταστική Επιτροπή έχει λάβει εντολή από την Ολομέλεια και μάλιστα με ευρεία πλειοψηφία να διερευνήσει τις υποθέσεις της υπερτιμολόγησης φαρμάκων, των σκανδαλωδών προμηθειών στο χώρο της Υγείας, των αδιαφανών χρηματοδοτήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ και της διασπάθισης δημόσιου χρήματος στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν. Η Εξεταστική Έπιτροπή αναμένεται να αρχίσει άμεσα τις εργασίες της. Έχει λάβει προθεσμία τριών μηνών για να καταθέσει το πόρισμά της στην Ολομέλεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα