Ευχές σε καπετάνιους και πληρώματα για τη νέα χρονιά απέστειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Ευχές σε καπετάνιους και πληρώματα για τη νέα χρονιά απέστειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης
O υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτκής Γιάννης Πλακιωτάκης Eurokinissi

Ο υπουργός Ναυτιλίας επικοινώνησε για ευχές με πλοία που βρίσκονται εν πλω στην Πορτογαλία και την Κίνα, καθώς και με σκάφος του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσε περιπολία.

Ευχές σε καπετάνιους και πληρώματα για τη νέα χρονιά απέστειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, επικοινωνώντας μαζί τους από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Πλακιωτάκης επικοινώνησε με πλοία που βρίσκονται εν πλω στην Πορτογαλία και την Κίνα, καθώς και με σκάφος του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσε περιπολία.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα προσφέρετε στην πατρίδα ταξιδεύοντας στα πέρατα της γης και διατηρώντας την Ελληνική μας Ναυτιλία μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου. Θέλω αυτές τις δύσκολες ώρες για τους ναυτικούς μας να ξέρετε ότι κάνουμε όσα είναι εφικτό να γίνουν για να επιστρέψουν ασφαλείς στις οικογένειές τους», ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης, ενώ στα στελέχη του Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για το θάρρος, την αποφασιστικότητα, και την τόλμη με την οποία διενεργείτε το δύσκολο έργο σας τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα