Φαήλος Κρανιδιώτης: Η ΝΔ είναι μπλε ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα

Ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης MOTIONTEAM

"Σε πολλά κοινωνικά θέματα είμαστε αριστερά της ΝΔ, δεν ανήκω στους νεοφιλελεύθερους κανιβάλους" είπε μεταξύ άλλων

"Η ΝΔ είναι μπλε ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα" υποστήριξε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Αναφέρθηκε ειδικά στο μεταναστευτικό και σε θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και συνέχισε:

"Σε πολλά κοινωνικά θέματα είμαστε αριστερά της ΝΔ, δεν ανήκω στους νεοφιλελεύθερους κανίβαλους. Με αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ότι πρέπει να ξεχάσουμε την εργασία όπως την ξέραμε, με τη δαιμονοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων, δείχνει νεοφιλελεύθερο πρόσωπο. Εχουν ζήσει μια ζωή κερασμένη και το πιο δύσκολο πράγμα που κατάφεραν ήταν να βάλουν κανέλα στον καπουτσίνο τους". 

Μιλώντας για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι "το προφανές αντάλλαγμα είναι η πολιτική επιβίωση, τα 7.000 ευρώ το μήνα, το υβριδικό αυτοκίνητο κοκ. Η ΝΔ είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Τι σόι μακεδονομάχοι είναι τότε; Το βασικό θέμα είναι το όνομα, όχι η εθνικότητα και η γλώσσα. Αυτά τα λέει ο κ. Μητσοτάκης για να κρύψει τη μεγάλη υποχώρηση υπέρ της σύνθετης ονομασίας".

Ο ίδιος, όπως είπε, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ή επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αν γίνουν οι εθνικές εκλογές νωρίτερα από τις ευρωεκλογές. Κατά την άποψή του δημιουργούνται κόμματα μόνο και μόνο για να πάρουν κρατική επιχορήγηση.

SHARE:

24Media Network