Φαήλος Κρανιδιώτης: Όταν μιλάς για πολιτική σκευωρία είναι προσβολή στη Δικαιοσύνη

Φαήλος Κρανιδιώτης: Όταν μιλάς για πολιτική σκευωρία είναι προσβολή στη Δικαιοσύνη
Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, Φαήλος Κρανιδιώτης Eurokinissi

"Η υπερασπιστική γραμμή του Γεωργιάδη ήταν "ήμουν και είμαι το δεξί χέρι του Μητσοτάκη". Για φανταστείτε να ήταν δεξί χέρι του Τσίπρα, τι θα γινόταν" ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

“Όταν μιλάς για πολιτική σκευωρία είναι προσβολή στη δικαιοσύνη” ανέφερε στον News 24/7 στους 88,6 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που ως δικηγόρος βρέθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου διεξαγόταν η δίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς είπε πως η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου ήταν: “ήμουν και είμαι το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, κι επειδή θέλουν να πλήξουν τη ΝΔ, πρόκειται περί σκευωρίας. Όπως πρόσθεσε “με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είμαστε 40 χρόνια φίλοι, είμαι το δεξί του χέρι, ήμουν ο campaign manager, που κέρδισε την ηγεσία της ΝΔ, εγώ παρέλαβα το κόμμα την επόμενη μέρα και μετά απ’ο λίγες μέρες υπήρξε το δημοσίευμα και μου είπε ο Κυριάκος, “φύγε από το προσκήνιο για 2-3 μήνες, μέχρι να κάτσει η υπόθεση και θα είσαι πίσω κανονικά”.

Κατά τον κ. Κρανιδιώτη το γεγονός οτι επιλέγεται η πολιτική υπεράσπιση κι οτι ήταν εκεί στελέχη της ΝΔ, είναι μια πολιτική επιλογή. “Αν ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε ο ίδιος και κατέθετε για την προσωπικότητα του κ. Γεωργιάδη θα ήταν απολύτως σεβαστό καθώς δεν θα είχε πολιτική διάσταση”τόνισε.

“Το πιο αισχρό για μένα είναι η μιντιακή αντιμετώπιση. Σήμερα γράφουν όλοι για τον καρδινάλιο της Αυστραλίας και δεν πήγαν μέχρι την Ευελπίδων” πρόσθεσε ο κ. Κρανιδιώτης και συμπλήρωσε ότι “κάθε κατηγορούμενο τον κυνηγούν οι κάμερες έξω απο τις αίθουσες κι σε αυτήν τη δίκη δεν ήταν κανείς”.

Μάλιστα κατέληξε λέγοντας: “Για φανταστείτε να ήταν το δεξί χέρι του Τσίπρα, τι θα γινόταν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να πει του Γεωργιάδη, φύγε και μην ξαναπλησιάσεις ούτε στο χιλιόμετρο, αν δεν έρθεις με ομόφωνη αθωωτική απόφαση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα