Φάμελλος: Η ιστορία της Θεσσαλονίκης μάς δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις

Διαβάζεται σε 1'
Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος EUROKINISSI

Στην ανάγκη προστασίας του αγαθού της ζωής που αμφισβητείται σήμερα στη Γάζα αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από τη Θεσσαλονίκη.

Το αγαθό της ζωής αμφισβητείται σήμερα στη Γάζα, χθες στην Ουκρανία, πρέπει να το προστατεύσουμε, και η ειρήνη και η δημοκρατία είναι τα βασικά αγαθά και από αυτά πρέπει να ξεκινήσουμε, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Η παρακαταθήκη της ιστορίας της Θεσσαλονίκης αλλά και οι αγώνες για την ελευθερία και τη δημοκρατία των Ελλήνων και των Ελληνίδων μάς δίνουν έμπνευση, μας δίνουν δύναμη, μας δίνουν γνώση για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις και τις αβεβαιότητες του σήμερα.

Με πρώτο αγαθό, το αγαθό της ζωής, που αμφισβητείται σήμερα στη Γάζα, χθες στην Ουκρανία. Και μας δείχνουν ότι η ειρήνη και η δημοκρατία είναι τα βασικά αγαθά, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Για μία κοινωνία δικαιοσύνης, μία κοινωνία αλληλεγγύης, μία κοινωνία προόδου η βάση είναι η ζωή. Τη ζωή πρέπει να προστατεύσουμε σήμερα για αυτό και η ειρήνη είναι το υπέρτατο αγαθό», δήλωσε ο κ. Φάμελλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα