Φάμελλος: Το ευρωψηφοδέλτιο καθρέφτης της συγκρότησης προοδευτικού μετώπου

Φάμελλος: Το ευρωψηφοδέλτιο καθρέφτης της συγκρότησης προοδευτικού μετώπου
O αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελος Eurokinissi

"Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει δει θετικά την αύξηση του κατώτατου μισθού, ειδικά οι μικρομεσαίοι, γιατί καταλαβαίνουν ότι θα τονωθεί η καταναλωτική δύναμη των εργαζομένων", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός στον News 24/7 στους 88,6

“Το ευρωψηφοδέλτιο θα αποτελέσει καθρέφτη της συγκρότησης προοδευτικού μετώπου” δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον Νews 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού ανέφερε τα εξής: “Η αγωνία για τη μαύρη εργασία υπήρχε και πριν από την αύξηση του κατώτατου μισθού. Έχουν ληφθεί μέτρα για την ενίσχυση των ελεγκτών εργασίας, έχει πέσει κάτω από το 10% η μαύρη εργασία. Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει δει θετικά την αύξηση του κατώτατου μισθού, ειδικά οι μικρομεσαίοι, γιατί καταλαβαίνουν ότι θα τονωθεί η καταναλωτική δύναμη των εργαζομένων. Η ΓΣΕΕ έβαζε πλάτη στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τώρα διαμαρτύρεται”.

“Ηδη -συνέχισε- δέκα κλάδοι έχουν κάνει συλλογικές διαπραγματεύσεις, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η ασφάλεια του κατώτατου μισθού. Μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε ότι “η κοινή γνώμη έχει έντονη πατριωτική αγωνία και από την άλλη δέχεται συστηματική παραπληροφόρηση. Εμείς προτάσσουμε το εθνικό συμφέρον όχι το πολιτικό κόστος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα