Φίλης: Χάσαμε κυρίως από την αποχή

Ν. Φίλης
Ν. Φίλης EUROKINISSI

"Ανατάξαμε την οικονομία και τώρα παραδίδουμε 34 δις μαξιλάρι προκειμένου να μπορούμε να λειτουργήσουμε" υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει τη μεσαία τάξη και τη νεολαία να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν ” δήλωσε στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6 ο Νίκος Φίλης.

“Χάσαμε κυρίως από την αποχή” εκτίμησε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι “κανείς δε λέει ότι σε 20 μέρες ανατρέπονται τα πάντα, αλλά είναι διαφορετική η φύση των εκλογών και το κοντέρ μπορεί να μηδενιστεί”.

“Ήμασταν αναγκασμένοι να υπηρετήσουμε το μνημόνιο, με κοινωνική ευαισθησία μεν αλλά μνημόνιο. Και τα μνημόνια καταπίνουν κόμματα” είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ρήξεις και συγκρούσεις που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως η τομή στη δημόσια διοίκηση και στο διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους.

“Και αργήσαμε και ήμασταν άτολμοι” σημείωσε ο κ. Φίλης ειδικά για το θέμα εκκλησίας-πολιτείας.

“Ανατάξαμε την οικονομία και τώρα παραδίδουμε 34 δις μαξιλάρι προκειμένου να μπορούμε να λειτουργήσουμε” υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι όταν ανέλαβε η κυβέρνηση είχε χρήματα για 1 με 1,5 μήνα και τώρα έχει δημιουργήσει μια ασπίδα για τη χώρα.

“Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και περιβαλλοντική πρόνοια” πρόσθεσε, τονίζοντας την ανάγκη ενός “πράσινου συμβολαίου” όπως το αποκάλεσε.

SHARE: