Φώφη Γεννηματά: Οι εφημερίδες την αποχαιρετούν – “Γενναία και αγωνίστρια ως το τέλος”

Φώφη Γεννηματά: Οι εφημερίδες την αποχαιρετούν – “Γενναία και αγωνίστρια ως το τέλος”

Αφιερωμένα στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τρίτης μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου της.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε την Ελλάδα και, όπως ήταν λογικό, μονοπωλεί από χθες τον κόσμο των ΜΜΕ σε κάθε μορφή και “φωνή” του Τύπου.

Οι εφημερίδες της Τρίτης αφιέρωσαν ένα μεγάλο μέρος στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα για την απώλεια της άλλοτε προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, με τίτλους που συγκινούν και εκφράζουν τη θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο, αλλά και τον θαυμασμό για τη μαχητικότητα μίας γενναίας γυναίκας που πάλεψε με σθένος τον καρκίνο.

“Αγωνίστρια ως το τέλος” γράφει η Καθημερινή, ενώ ανάλογο τίτλο φέρει και το πρωτοσέλιδο των Νέων. Η Εφημερίδα των Συντακτών έχει αφιερώσει σχεδόν ολόκληρο το πρωτοσέλιδο στη μνήμη της, γράφοντας: “Φώφη Γεννηματά, Περήφανη και Γενναία”, ενώ με αντίστοιχη έκταση στο πρωτοσέλιδό της τιμά τη μνήμη μίας “Μαχήτριας της ζωής και της πολιτικής” η εφημερίδα “Αυγή”. Ως “Γενναία, γυναίκα, μητέρα, πολιτικό”, τη θυμάται και την αποχαιρετά ο Ελεύθερος Τύπος.

]

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τρίτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα