Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της
Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά Eurokinissi

Παρουσία της οικογένειας της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, αλλά και μελών του ΠΑΣΟΚ, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό της.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τρίτη (25/10) από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, της τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ– Κινήματος Αλλαγής, μετά από τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και απλοί πολίτες έδωσαν το παρών στο κοιμητήριο για να τιμήσουν τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου και να βρεθούν στο πλάι της οικογένειάς της.

Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά Eurokinissi


Μεταξύ τους, το παρών έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Παύλος Χριστίδης, που “μοιράστηκαν” τον αγώνα για την ηγεσία του κόμματος.

Γιώργος Παπανδρέου Eurokinissi

Κώστας Σκανδαλίδης Eurokinissi

Μιχάλης Κατρίνης Eurokinissi

Μανώλης Χριστοδουλάκης Eurokinissi

Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ευαγγελία Λιακούλη Eurokinissi

Μετά το μνημόσυνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα