Φοιτητικές εκλογές: Το σποτ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τις 29 γενιές φοιτητών που συνιστούν

Φοιτητικές εκλογές: Το σποτ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τις 29 γενιές φοιτητών που συνιστούν

Η προεκλογική μάχη για τις φοιτητικές εκλογές έχει για καλά αρχίσει. Δείτε το νέο σποτ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Δημοσιεύτηκε το νέο σποτ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές στο οποίο η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, προβάλλει το ζήτημα του ασύλου και της κατάργησής του, χαρακτηρίζοντάς το «άσυλο ανομίας», αλλά και των καταλήψεων.

Το σποτ ξεκινά με ένα νεαρό να πατά το “skip”, όχι το γνωστό κουμπάκι για να αποφύγεις την ενοχλητική διαφήμιση σε ένα βιντεάκι, αλλά το skip, το απορρυπαντικό ντε! Και ενώ ένας νεαρός το πατάει με μανία, ακούγεται μια γυναικεία φωνή να του λέει: “Μη, μη πατάς το skip!”.

Kαι συνεχίζει, λέγοντας: “Λοιπόν, ήρθε η ώρα, να θυμηθείς κάποια πράγματα… Το ξέρεις ότι είμαι αυτή που πρότεινε την κατάργηση του ασύλου ανομίας; Θυμάσαι ότι με δική μου πρόταση έδωσα στον Φεβρουάριο διπλή εξεταστική;….”

Έπειτα, ο νεαρός, ο οποίος ξύνει το κεφάλι του, προσπαθώντας να θυμηθεί και να σκεφτεί, την ρωτά “Εσύ ποια είσαι;, για να πάρει την απάντηση; “εγώ είμαι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”.

“29 γενιές φοιτητών συνιστούν…”, καταλήγει το βίντεο.

Οι φοιτητικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου και οι παρατάξεις εντός των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάνουν τα πάντα για να κυριαρχήσουν.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προσφάτως επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ επιστροφής στα φοιτητικά του χρόνια, φωνάζοντας, χοροπηδώντας “και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα