Φορτσάκης στο Ραδιόφωνο 24/7: Εθνικός στόχος είναι η ανασυγκρότηση της χώρας και δεν είναι τόσο σημαντικό ποιος θα την καταφέρει

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης
Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης EUROKINISSI

Στο Ραδιόφωνο 24/7 μίλησε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την πορεία της Ευρώπης ασκώντας κριτική στη στάση της Γερμανίας. Τι είπε για τη λιτότητα, το στόχο της χώρας μας και τις Βρετανικές εκλογές

Αντίθετος με τα προγράμματα λιτότητας δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στην εκπομπή "Η Φυλή των Φίλων" του Κώστα Αρβανίτη.

"Η λιτότητα καταπιέζει αυτούς που έχουν λίγα" είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε την ανάγκη να αύξησης της παραγωγής και αναδιανομής του πλούτου.

Σημείωσε δε ότι το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της Ευρώπης "εάν συνεχίσει να ακολουθεί αδιέξοδες πρακτικές."

Επιπλέον, άφησε αιχμές για τη Γερμανία, λέγοντας ότι θέλει να έχει ηγεμονικό ρόλο και πρόσθεσε ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι συνασπισμός δυνάμεων που θα στηρίζει τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ευημερία των πολιτών.

Αναφερόμενος στις βρετανικές εκλογές, είπε ότι οι συντηρητικοί, νόμισαν ότι θα αυξήσουν τις δυνάμεις τους για να διαπραγματευτούν το Bexit, αλλά η κάλπη κρύβει εκπλήξεις. Τόνισε ότι ο Τζέρεμι Κόρμπι, αποδείχτηκε πολύ καλύτερος από όσο νόμιζαν οι συντηρητικοί.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν αποτελεί εθνικό στόχο η πτώση της κυβέρνησης, απάντησε με διπλωματικό τρόπο λέγοντας πως "εθνικός στόχος είναι η ανασυγκρότηση της χώρας και δεν είναι τόσο σημαντικό ποιος θα την καταφέρει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network