Φωτεινή Πιπιλή: Γιατί έγινε έξαλλη και κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτεινή Πιπιλή: Γιατί έγινε έξαλλη και κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτεινή Πιπιλή Eurokinissi

Η βουλεύτρια της ΝΔ έχασε την ψυχραιμία της στη Βουλή, ενώ χρειάστηκε να επέμβει και ο Γιάννης Οικονόμου για να κατευνάσει τα ψέματα. Τι προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

Μια χειρονομία εναντίον της φέρεται να στάθηκε αφορμή για να χάσει την ψυχραιμία της η Φωτεινή Πιπιλή κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο της ΕΥΠ στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, φέρεται να έκανε μια απρεπή χειρονομία εις βάρος της κ. Πιπιλή, με την οποία υπονοούσε ότι είναι εθισμένη στο αλκοόλ.

Η εν λόγω χειρονομία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλεύτριας της ΝΔ και, εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, χρειάστηκε και η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για να την απομακρύνει από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός σχολίασε κατά την έναρξη της δευτερολογίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πολλές φορές έχουν γίνει συνεδριάσεις με ένταση, είναι μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που προκάλεσε μία συμπαθής σε μένα συνάδελφος που σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης δεν θα επαναληφθεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα