Βουλή: Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πιπιλή – Πήγε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή: Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πιπιλή – Πήγε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτεινή Πιπιλή eurokinissi

Η επέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, χρειάστηκε για να απομακρύνει από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ την φωτεινή Πιπιλή. Εκτός εαυτού η βουλευτής της ΝΔ.

Ένταση με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή σημειώθηκε στη Βουλή, κατά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, η κα. Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και έφτασε μέχρι την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε αυτή την έντονη αντίδραση, ωστόσο, όπως έγινε εμφανές και από τις εικόνες που έρχονται από τη Βουλή, εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, χρειάστηκε και η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για να την απομακρύνει από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός σχολίασε κατά την έναρξη της δευτερολογίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πολλές φορές έχουν γίνει συνεδριάσεις με ένταση, είναι μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που προκάλεσε μία συμπαθής σε μένα συνάδελφος που σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης δεν θα επαναληφθεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα