Φωτιές: Την Πέμπτη η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή

Φωτιές: Την Πέμπτη η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή
Φωτιές Eurokinissi

Ο Κ. Μητσοτάκης αύριο συγκαλεί σύσκεψη για την αποκατάσταση των δασών του 'Εβρου και της Πάρνηθας, την Πέμπτη θα απαντήσει για τη διαχείριση των πυρκαγιών στο Κοινοβούλιο και την Παρασκευή θα επισκεφθεί την πυρόπληκτη Ρόδο

Την Πέμπτη (31/8) θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη διαχείριση των πυρκαγιών και την Πολιτική Προστασία, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

“Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων όπου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί εκτενώς σε όλα τα στοιχεία γύρω από την αντιπυρική περίοδο, τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, αλλά και προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο πλανήτης” ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναμένουμε να γίνει ένας γόνιμος διάλογος με στόχο την κατάθεση προτάσεων προς όφελος των πολιτών και της χώρας μας και την προστασία τους απέναντι σε τέτοια ακραία φαινόμενα” συνέχισε.

Αύριο πραγματοποιείται σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των υπουργείων Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Ενώ την Παρασκευή θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο και εν συνεχεία ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την πυρόπληκτη Ρόδο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα