Επεισοδιακή ομιλία Παπανδρέου-Δείτε το βίντεο

Επεισοδιακή ομιλία Παπανδρέου-Δείτε το βίντεο
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. (EUROKINISSI-Β. ΦΙΛΗΣ) - . . (EUROKINISSI-. )

Φοιτητές εισέβαλαν και διέκοψαν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Humboldt. Φώναξαν συνθήματα για την Ελλάδα. Πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ (Vid)

Λεκτική επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσαν περίπου 30 φοιτητές στη Γερμανία.

Ο πρωθυπουργός μιλούσε στο πανεπιστήμιο Humboldt, όταν οι φοιτητές προσπάθησαν να σηκώσουν πανό και τον διέκοψαν φωνάζοντας ότι ο λαός στην Ελλάδα πεινάει.

Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν ήταν “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό”.

Οι νεαροί διέκοψαν επανειλημμένα την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος τους παρότρυνε να τον ακούσουν και μετά να διαμαρτυρηθούν.

“Εγώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των παιδιών”, είπε ο πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα την πρόταση αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπός τους να λάβει το λόγο, χωρίς να εισακουστεί.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας, που έβγαλαν τους φοιτητές από την αίθουσα. Ο πρωθυπουργός βγήκε για λίγο και επέστρεψε για να συνεχίσει την ομιλία του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου την Τρίτη θα συναντηθεί με την καγκελάριο Μέρκελ, ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις 11 Μαρτίου και της Συνόδου Κορυφής στις 25 Μαρτίου.

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ελσίνκι, όπου θα συναντήσει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας. Γερμανία και Φινλανδία, κρατούν ιδιαίτερα σκληρή στάση στο θέμα του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας και της ενίσχυσης του μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα