Γ. Αμυράς: Ωμή παρέμβαση Καμμένου στη Δικαιοσύνη

Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Nov. 19, 2015 /           ,  19  2015.
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Nov. 19, 2015 / , 19 2015. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού μετά τους ισχυρισμούς ισοβίτη για την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας, σχετικά με την έκβαση συγκεκριμένης ποινικής υπόθεσης

Για ωμή παρέμβαση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη μίλησε  ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Αμυράς καταγγέλλει ότι την «παρέμβαση της κυβέρνησης» στο έργο της δικαιοσύνης επιβεβαίωσε και ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης σε συνέντευξή του. Σύμφωνα με τον κ. Αμυρά ο καταδικασθείς σε ισόβια αναφέρει ότι «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στη φυλακή και του ζήτησε να καταθέσει ενώπιον Εισαγγελικής λειτουργού κατά τρόπο ώστε να επηρεάσει ουσιωδώς την έκβαση συγκεκριμένης ποινικής υπόθεσης, με αντάλλαγμα τη στήριξη της κυβέρνησης για να τύχει ο ίδιος ευνοϊκής μεταχείρισης».

Ο βουλευτής του Ποταμιού καλεί μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης να πάρει θέση για την «αντιθεσμική» παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Επίσης ζητεί να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ο υπουργός Δικαιοσύνης «για τη διασφάλιση και προστασία του κύρους του υπουργείου Δικαιοσύνης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη Βουλή φέρνουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τη συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη

SHARE:

24Media Network