Γ. Οικονόμου: Δεν διέψευσε τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη, Φλώρου, Κύρτσου και Τέλλογλου στην Βουλή

Γ. Οικονόμου: Δεν διέψευσε τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη, Φλώρου, Κύρτσου και Τέλλογλου στην Βουλή
Γιάννης Οικονόμου MotionTeam

Παρέπεμψε στην δικαιοσύνη όταν προκλήθηκε ευθέως από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ρακγκούση.

Στην δικαιοσύνη παρέπεμψε – για μία ακόμη φορά- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε ευθέως στην Βουλή αν η κυβέρνηση παρακολουθούσε τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Γιώργο Κύρτσο, τον Τάσο Τέλλογλου αλλά και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο. Αρνήθηκε δηλαδή ουσιαστικά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Αφορμή αποτέλεσε η αντιπαράθεση που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση. Ο τελευταίος δήλωσε ότι «αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» για το ερώτημα και ζήτησε από τον Γιάννη Οικονόμου να διαβεβαιώσει την Βουλή ότι δεν παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Εργασίας ο ευρωβουλευτής και ο δημοσιογράφος. «Πείτε κ.Ρακγκούση λέτε ψέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι «υπάρχει ανοιχτή εισαγγελική έρευνα» τονίζοντας ότι η κυβέρνηση από εκεί αναμένει τις απαντήσεις συνολικά για το ζήτημα των υποκλοπών. Σημειώνοντας ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να λειτουργεί η πολιτεία όταν σέβεται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα