Γεννηματά από τα Ανώγεια: Στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων

Επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην Κρήτη
Επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην Κρήτη EUROKINISSI

Το Μνημείο Ολοκαυτώματος Ανωγείων επισκέφτηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψή της στην Κρήτη.

"Το Κίνημα Αλλαγής είναι στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων" τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψή της στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ανωγείων.

"Και δεν μπορεί παρά το μυαλό μου να πηγαίνει στο μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου, τον ιδρυτή της παράταξης μας, που ίσως ήταν η τελευταία του πολιτική πράξη η εντολή του, έτσι ώστε το ελληνικό κράτος επίσημα να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις" είπε και πρόσθεσε "Σε αυτόν ακριβώς το δρόμο, σε αυτή την κατεύθυνση το Κίνημα Αλλαγής πορεύεται και σήμερα. Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται. Συναντιόμαστε διαρκώς μαζί τους. Είναι εν ζωή παλιοί αγωνιστές, αλλά και νεότεροι άνθρωποι, που πιστεύουν σε αυτή την προσπάθεια".

Η Φώφη Γεννηματά που επισκέφθηκε το Σάββατο τα Ανώγεια αναφέρθηκε στους αγώνες για την ελευθερία των Ανωγιανών λέγοντας "σε τούτο δω το μέρος, μπροστά σε αυτό το μνημείο, δεν μπορεί παρά το μυαλό όλων μας να πάει σε ώρες μαρτυρικές, στον αγώνα των Ανωγειανών για την ελευθερία και απέναντι στο ναζισμό, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορούμε να ζούμε εμείς ελεύθερα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, Γερμανικές αποζημιώσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Δεξιά πολιτική από μία fake αριστερά

Γεννηματά: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός το μεγάλο δίλημμα των εκλογών

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ θα έχει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές

SHARE: