Γεννηματά: Έχω νέα για τον κύριο Τσίπρα

Γεννηματά: Έχω νέα για τον κύριο Τσίπρα
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 2 Φεβορυαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τις τροπολογίες με τις εκκρεμότητες που ήρθαν χθες στη Βουλή μετά τη συζήτηση για τις off shore

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τις τροπολογίες με τις εκκρεμότητες που ήρθαν χθες στη Βουλή μετά τη συζήτηση για τις off shore.

Ή κ. Γεννηματά δήλωσε:

“Έχω νέα για τον κύριο  Τσίπρα, τον  πήραν όλοι χαμπάρι. Κομμένο  το δούλεμα. Με στημένα shows χθες και σήμερα, δεν κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα. Στις offshore πιάστηκαν στα πράσα. Στη διαπραγμάτευση τα έκαναν μαντάρα. Τα έδωσαν όλα στην τρόικα. Σήμερα στην Βουλή ακονίζουν περισσότερο τον κόφτη.

Οι φόροι εξοντώνουν τα νοικοκυριά πνίγουν τις επιχειρήσεις. Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ. Από τα 2 δις που παίρνουν  με το  ασφαλιστικό το 1 δις κόβεται  από  τις χαμηλές συντάξεις, και το υπόλοιπο είναι οριζόντιες μειώσεις για όλους. Τα Δημόσια Νοσοκομεία διαλύονται.  Στο προσφυγικό «ματώνουν», η ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσφύγων και η ασφάλεια των τοπικών κοινωνιών.  Οι επενδύσεις υπονομεύονται από τους ίδιους  τους Υπουργούς.

Η αυτόματη ανάπτυξη είναι η νέα αυτ-Απάτη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κος Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέπτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα