Γεννηματά: Ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ για να μπει τέλος στο 'μαρτύριο του Ταντάλου'

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-- ΦΩΤΟ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την άποψη ότι μόνο με εθνική γραμμή και με άλλη κυβέρνηση, με άλλη πολιτική και καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μπορεί να υπάρξει πραγματική ελπίδα για τους πολίτες

Να ενισχύσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία νέα κυβέρνηση με άλλη πολιτική, στη λογική της εθνικής συνεννόησης, κάλεσε τους πολίτες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

"Το 2017 δεν μπορεί να συνεχιστεί το «μαρτύριο του Ταντάλου» για τον ελληνικό λαό. Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση και τα Μνημόνια. Βυθίζουν την Οικονομία, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας", υποστήριξε σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

"Δεν αξίζει στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αυτή η κατάσταση, αυτή η κυβέρνηση", συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας: "Υπάρχει άλλος δρόμος. Η Εθνική Γραμμή, με Εθνική Συνεννόηση. Με άλλη Κυβέρνηση, με άλλη Πολιτική και καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Είναι η ώρα να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων, να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, να δώσουμε πραγματική ελπίδα και Προοπτική".

Στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν εκλογές εντός του 2017 και θέτουν σε αυτές ως στόχο την αύξηση των ποσοστών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ακριβώς με το επιχείρημα ότι θα παίξει καθοριιστικό ρόλο σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, αναγκάζοντας και τα δύο μεγάλα κόμματα να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network