Γεννηματά: Εθνική αφύπνιση και συνεννόηση - Όχι στην ακροδεξιά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

"Ο γνήσιος πατριωτισμός δεν χρειάζεται χορηγούς, πρόθυμους και ενδιάμεσους" δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Υπέρ της εθνικής αφύπνισης και συνεννόησης, με "όχι" στην ακροδεξιά τάχθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

«Τιμούμε τους ήρωες που αγωνίστηκαν ενάντια στον φασισμό, τη γενιά του Έπους του ΄40, τη γενιά της Εθνικής Αντίστασης. Ευρώπη και Ελλάδα πρέπει να πουν σήμερα ένα νέο όχι. Όχι στην ακροδεξιά που κάνει ξανά την εμφάνισή της απειλητική. Χρειάζεται εθνική αφύπνιση, με συνεννόηση, με εθνική γραμμή να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη πατριωτική. Ο γνήσιος πατριωτισμός δεν χρειάζεται χορηγούς, πρόθυμους και ενδιάμεσους. Χρειάζεται, σήμερα, με ενότητα, οι Έλληνες να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις του μέλλοντός μας. Χρόνια πολλά», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Όποιος αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα μας βρει απέναντί του ενωμένους

Βίντεο: Λεβέντης κατά Μπουτάρη για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις

Μητσοτάκης: Η γενιά μας να πει το ΟΧΙ σε λαϊκισμό, διχασμό, μισαλλοδοξία

SHARE:

24Media Network