Γεννηματά: Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης δεν μας αξίζει

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.(Eurokinissi)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τα Χανιά αναφέρθηκε στο "Σχέδιο Ελλάδα" που η Δημοκρατική Συμπαράταξη ετοιμάζει και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για εθνική συνεννόηση

Τα βέλη της στην κυβέρνηση έστρεψε για άλλη μια φορά η Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στην Κρήτη. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά την επίσκεψη της στη πόλη των Χανίων, έκανε την παρακάτω έκανε λόγο για μια "Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης" που "δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει". Όπως είπε: "Η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με αυτή την γκρίζα καθημερινότητα για την πατρίδα μας".

"Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα χαράζουμε νέους δρόμους πραγματικής ελπίδας και προοπτικής" σημείωσε και πρόσθεσε: "Συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες το «Σχέδιο Ελλάδα». Ένα εθνικό σχέδιο για τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει την βάση της εθνικής συνεννόησης".

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network