Γεννηματά: "Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί έφερε "τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο" και δεσμεύτηκε για "υπεύθυνη αντιπολίτευση".

Κατά τη Φώτφη Γεννηματά το Κίνημα Αλλαγής άντεξε τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το διπολισμό με στόχο να χάσει τις δυνάμεις του, διαψεύδοντας όλους εκείνους που προέβλεπαν, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου προφανώς, την εκλογική συρρίκνωσή του στις εθνικές κάλπες.

"Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές. Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης. Ο αγώνας μας συνεχίζεται με βάση τα νέα δεδομένα. Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθεροί στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης.

Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους μας, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής. Με τον αγώνα τους διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής", ανέφερε χαρακτηριστικά νιώθοντας πολύ πιο άνετα στη θέση της μετά το σχεδόν 8% που εξασφάλισε ως αρχηγός στην εκλογική μάχη.

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019, Κίνημα Αλλαγής
SHARE: