Γεννηματά στη ΔΕΘ: Το δικό μας σχέδιο στηρίζεται στην ανάπτυξη, όχι στην υπερφορολόγηση

Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά  στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 (MOTION TEAM)
Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το παρών στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε την Κυριακή η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε από την ΔΕΘ για τη δυναμική της έκθεσης αλλά και το σχέδιο του ΚΙΝΑΛ για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. 

Αναλυτικά τόνισε:

ADVERTISING

"Εδώ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναδεικνύεται η Ελλάδα που μπορεί και δημιουργεί. Μέσα σ αυτές τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης οι ελληνικές επιχειρήσεις προχωρούν με στόχο την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση της έκθεσης για την δυναμική που έχουν δώσει, γιατί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία επιχειρήσεων κολοσσών από τις ΗΠΑ. Είναι τόσο σημαντικό και τόσο θετικό να συνυπάρχουν οι επιχειρήσεις αυτές, να συμμετέχουν στον ίδιο χώρο μαζί με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία. Για να μπορέσουμε όμως να προσελκύσουμε επενδύσεις και να έχει αποτέλεσμα όλη αυτή η προσπάθεια, χρειάζεται ριζική αλλαγή πολιτικής. Χρειάζεται αλλαγή στο κράτος, αλλαγή στη φορολογία, ισχυρά κίνητρα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες αλλά και στους νέους start upers που μας φιλοξενούν αυτή τη στιγμή στο περίπτερό τους, χρειάζεται να χτυπήσουμε την γραφειοκρατία.

Θέλω να πω δυο κουβέντες γι’ αυτά τα νέα παιδιά, χιλιάδες νέα παιδιά, που τολμούν αυτή τη στιγμή και επιχειρούν με επινοητικότητα, με εξυπνάδα, πάνω στην καινοτομία και στην τεχνολογία. Χτίζουν το μέλλον.

Αυτή είναι η νέα οικονομία που χρειαζόμαστε. Η πολιτεία και οι κοινωνικοί εταίροι πρέπει να σταθούν στο πλευρό τους έμπρακτα, όχι μόνο με λόγια. Αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας σε όλο τον κόσμο και μπορούν να προσελκύσουν σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Το δικό μας σχέδιο, το σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής, το σχέδιο Ελλάδα, στηρίζεται στην ανάπτυξη και όχι στην υπερφορολόγηση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα

SHARE:

24Media Network