Γεννηματά: Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στην Αθήνα την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στην Αθήνα την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018. EUROKINISSI

Το μήνυμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Σήμερα είναι ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης. Ορόσημο μακροχρόνιων αγώνων του λαού μας για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία», υπογραμμίζει στο μήνυμά της η Φώφη Γεννηματά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Η επέτειος του ‘21 δεν είναι μόνο για να θυμόμαστε και να τιμούμε τους αγωνιστές, αλλά και για να κοιτάμε μπροστά και να αγρυπνούμε. Αντλούμε δύναμη, εμπνεόμαστε από τα διδάγματα για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις του σήμερα» συνεχίζει.

Και καταλήγει: «Τα εθνικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Και δικό μας χρέος προς την πατρίδα, την Ιστορία, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας είναι να τα υπερασπίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 25η Μαρτίου 1821, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

25η Μαρτίου: Μηνύματα ενότητας απ' τους πολιτικούς αρχηγούς

Παυλόπουλος: Δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες"

Τσίπρας: Η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο

SHARE:

24Media Network