Γεωργαντάς: Να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και ο Φρουζής της Novartis

Γεωργαντάς: Να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και ο Φρουζής της Novartis
Συνέντευξη Τύπου του Συντονιστή ΟΔΕ Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Σίμου Κεδίκογλου και του Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Ν. Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης περί τροποποίησης του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για πολιτικές μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακετικής

Για πολιτικές μεθοδεύσεις στην υπόθεση Novartis κατηγόρησε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 είπε ότι η ΝΔ επιδιώκει την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και γι’ αυτό ζητεί να έρθουν οι μάρτυρες και ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής να καταθέσουν.

Τόνισε μάλιστα πως εάν την Τρίτη, στη συνεδρίαση της επιτροπής, δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση, «είναι ένα ενδεχόμενο» να αποχωρήσει η ΝΔ από τη Βουλή.

Σημείωσε ότι δεν μπορεί κάποιος μάρτυρας να μην θυμάται την ημέρα που έφτασε βαλίτσα στο Μαξίμου, να λέει γενικά στα μέσα καλοκαιριού του 2013 και αυτό να το δέχεται η Δικαιοσύνη.

Ο κ. Γεωργαντάς εκτίμησε ότι η απουσία της ημερομηνίας από τη κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα, είναι εσκεμμένη ενέργεια ώστε να μην διασταυρωθεί από τις κάμερες ποιος ήταν στο Μαξίμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα