Γεωργαντάς: Υπουργοί πήραν παράνομα τις λίστες με τους υποψήφιους γραμματείς του δημοσίου

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς EUROKINISSI

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ καταγγέλλει ότι οι λίστες των υποψηφίων διοικητικών και τομεακών γραμματέων βρέθηκαν στα χέρια υπουργών και κατηγορεί τη Γεροβασιλη ότι αποφεύγει να απαντήσει

Στην καταγγελία ότι οι λίστες με τα στοιχεία και προσόντα των υποψηφίων διοικητικών και τομεακών γραμματέων του δημοσίου βρέθηκαν παράνομα στα χέρια υπουργών προχώρησε η Νέα Δημοκρατία με τον αρμόδιο τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Γεωργαντά να κατηγορεί την Όλγα Γεροβασιλη πως τους καλύπτει.

"Η κ. Γεροβασίλη αποφεύγει να απαντήσει πενήντα μέρες τώρα στην καταγγελία ότι οι λίστες με τα στοιχεία και τα προσόντα όλων των υποψηφίων Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων βρέθηκαν παράνομα σε χέρια Υπουργών μετά από απαίτηση τους. Κρύβει την αλήθεια και καλύπτει Υπουργούς που κατά παράβαση κάθε σχετικής διάταξης και δεοντολογίας πήραν στα χέρια τους φακέλους υποψηφίων", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Γεωργαντας.

ADVERTISING

"Όσο οι μέρες περνούν, τα ερωτήματα προς την κ. Υπουργό πληθαίνουν", υποστηρίζει και ειδικότερα ρωτά την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης:

  1. "Απέστειλε ή όχι, την από 26-3-2018 σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων η κ. Υπουργός στο ΑΣΕΠ;
  2. Το ΑΣΕΠ της έχει απαντήσει μέχρι σήμερα;
  3. Είναι τυχαίο ότι το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων επιχείρησε να καλύψει τα κενά του νόμου στην μοριοδότηση των ενδιαφερομένων μετά το πέρας της προθεσμίας των υποψηφιοτήτων;
  4. Γιατί δεν προσδιορίζεται δυόμισι μήνες τώρα η συζήτηση της από 2/3/2018 Επίκαιρης Επερώτησης 37 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις φωτογραφικές προκηρύξεις των επιτελικών στελεχών του Δημοσίου;"

Ο κ.Γεωργαντας τέλος υποστηρίζει:

"Γίνεται φανερό ότι η κ. Γεροβασίλη έχει σκοπό να αποκρύψει την αλήθεια για να δημιουργήσει τετελεσμένα σε μια απροκάλυπτα καθοδηγούμενη και διαβλητή διαδικασία. Όμως όλη η αλήθεια για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο στη Δημόσια Διοίκηση θα αποκαλυφθεί και οι εμπνευστές της θα απολογηθούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ώρα των γενικών γραμματέων

SHARE:

24Media Network