Γεωργιάδης: Δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να δεχθεί πρόσωπο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2013,
και συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2015.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2013, και συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2015.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για το ενδεχόμενο να προτείνει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Αξιωματική Αντιπολίτευση

«Η ελληνική οικονομία θα καταστραφεί αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι αυτή είναι η θέση που διατυπώνουν διεθνείς Οίκοι.

Πρόσθεσε δε: «Θα καταστραφεί! Γιατί; Διότι την ώρα που πάει να φύγει από την κρίση, εμείς πάμε και κάνουμε την πράξη που είναι ό,τι χειρότερο για μια οικονομία. Τι; Βάζουμε αβεβαιότητα. Θέλετε να είμαστε όλοι υποκριτές; Να λέμε ότι δεν θα καταστραφεί η οικονομία; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Θα γίνει αυτό αν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί θα μπει η χώρα σε παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα. Η χώρα δεν έχει περιθώριο να μπει σε πολιτική αβεβαιότητα».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δεχθεί η κυβέρνηση, πρόσωπο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Φαντάζομαι ότι αν πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και τώρα, (ένα) πρόσωπο- υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει. Αν δει ότι υπάρχει ένα πρόσωπο και το άθροισμα των βουλευτών τον εκλέγει, φαντάζομαι ότι θα το σκεφτόταν καθένας πολύ σοβαρά. Μιλάω προσωπικά, ως προσωπική άποψη και δεν τη φορτώνω στον Σαμαρά, ούτε στη ΝΔ. Αλλά, φαντάζομαι ότι έχουμε πλήρη συνείδηση του κινδύνου στον οποίο θα μπει η χώρα από την επομένη της μη εκλογής ΠτΔ και φαντάζομαι ότι ο Σαμαράς, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, εάν είχε τέτοιου είδους πρόταση στα χέρια του που θα έβγαζε Πρόεδρο, θα τη σκεφτόταν σοβαρά».

SHARE:

24Media Network