Γεωργιάδης: Επίδομα 534 ευρώ στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις φωτιές

Γεωργιάδης: Επίδομα 534 ευρώ στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις φωτιές
Άδωνις Γεωργιάδης eurokinissi

Σε συνέντευξή του, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε επίδομα ύψους 534 ευρώ στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Επίδομα ύψους 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί της Δευτέρας (24/7).

Συγκεκριμενα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

“Εχουμε καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών όπου, οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες. Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν έως 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος”.

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη Ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό”.

Σημειώνεται ότι ανάλογο επίδομα προβλεπόταν και κατά την περίοδο της πανδημίας, πάλι για τους εργαζόμενους των πληγεισών επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα