Γεωργιάδης για Καμμένο: "Τον συμβουλεύω να μην κάνει μήνυση. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία"

ΣΠΕΤΣΕΣ : ΑΡΜΑΔΑ 2008
(ICON PRESS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΣΠΕΤΣΕΣ : ΑΡΜΑΔΑ 2008 (ICON PRESS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON PRESS

Χωρίς τέλος ο "πόλεμος" Γεωργιάδη-Καμμένου, για την επιδότηση που φέρεται να έλαβε η πεθερά του τελευταίου. "Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;" αναρωτήθηκε ο υπουργός

Συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ έδωσε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για το θέμα της επιδότησης της οικίας της πεθεράς του Π. Καμμένου στην Ικαρία.

"Ό, τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;" διερωτήθη ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην επιδότηση που φέρεται να έλαβε η πεθερά του κ. Καμμένου προκειμένου να ανοίξει ξενώνα.

Όσον αφορά την προειδοποίηση του κ. Καμμένου ότι θα απαντήσει με μηνύσεις, απάντησε: "Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην το κάνει. Εγώ προσωπικά, αν το θέμα έρθει στη Βουλή, θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου. Όμως θα συμβούλευα τον κ. Καμμένο να μην συνεχίσει διότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία...".

Ο κ. Καμμένος την Κυριακή ανέφερε ότι το ακίνητο στην Ικαρία αποτελεί τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του.

"Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας, όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της" είχε δηλώσει ο κ. Καμμένος.

Φέρτε μου ισοδύναμα, για να καταργηθεί το εισιτήριο

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Όπως είπε, εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αναζητηθούν ισοδύναμα, ώστε να εξαιρεθούν από τη χρέωση συγκεκριμένες ομάδες ανέργων.

"Το μέτρο των 25 ευρώ είναι εξυγιαντικό μέτρο, το θεωρώ ορθό, το υπερασπίζομαι, αλλά σέβομαι τις διαφορές με τον ΠΑΣΟΚ και θα συζητήσω μαζί τους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Μία από τις προτάσεις οι οποίες εξετάζονται ως εναλλακτικό μέτρο είναι η επιβολή τέλους σε όλα τα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Η τρόικα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δεν έχει αντίρρηση για την κατάργηση του μέτρου των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής στα παραπεμπτικά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος για Γεωργιάδη: "Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά θα πληρώσουν"

"Βόμβα" Γεωργιάδη για Καμμένο: Έχτισε σπίτι με κοινοτική επιδότηση

SHARE:

24Media Network