Γεωργιάδης σε BBC: “Πιστεύω ότι ο Σούνακ θα καταλάβει ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένα σημαντικό πρόσωπο”

Διαβάζεται σε 2'
mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης Sooc

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC Radio, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Κ.Μητσοτάκη, μετά την ακύρωση της συνάντησής του με τον Σούνακ.

Συνέντευξη στο BBC Radio 4 παραχώρησε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ -Μητσοτάκη στο Λονδίνο.

Με μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, ακύρωσε -λίγες μόλις ώρες πριν από τη διεξαγωγή της- τη συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ενόχλησή του για όσα είπε ο τελευταίος, σε συνέντευξή του, για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “World at One” με τη Sarah Montague, στο BBC Radio 4, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μια άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός σας όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα