Γεωργιάδης: Θα τα ψάξουμε όλα – Η περίοδος Τσοχατζόπουλου θα αποδειχθεί παιδική χαρά

Γεωργιάδης: Θα τα ψάξουμε όλα – Η περίοδος Τσοχατζόπουλου θα αποδειχθεί παιδική χαρά
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ. "Δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό των αντιπάλων μας" είπε μιλώντας για τα εθνικά θέματα, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν θα ψάξουμε αυτή την περίοδο, η περίοδος του Ακη Τσοχατζόπουλου θα αποδειχτεί παιδική χαρά”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Η επόμενη Βουλή θα τα ψάξει όλα. Μου έχουν ψάξει μέχρι τετάρτου βαθμού συγγενείς. Το ίδιο ισχύει για τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, τον Βενιζέλο. Όταν θα τους ψάξουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο, εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε”, συμπλήρωσε.

Η εκτίμησή του Αδ. Γεωργιάδη είναι ότι “η ΝΔ θα καταγάγει στις ευρωεκλογές μια τεράστια νίκη με πολύ μεγάλη διαφορά γιατί είναι φοβερό το ρεύμα “φύγετε”. Ο Τσίπρας το 2014 μετά τις ευρωεκλογές είχε πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είχε ζητήσει την παρέμβασή του. Αν η ήττα είναι βαριά, ό,τι και να λέμε την επόμενη μέρα θα υπάρχει ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης για την κυβέρνηση. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα ακόμη και στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Θα υπάρξουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα ζητήσουν εκλογές. Μια παρατεταμένη παρά φύση παραμονή του Αλ. Τσίπρα στην εξουσία θα δημιουργήσει διαλυτικά φαινόμενα στο κόμμα του”, ανέφερε.

“Η ΝΔ δεν ευθύνεται για τις δημοσκοπήσεις. Το μόνο που σέβομαι είναι η απόφαση του ελληνικού λαού” είπε αναφορικά με το κόμμα του.

“Η κυρία Γεννηματά δίνει το δικό της αξιοπρεπή αγώνα και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό. Το ΚΙΝΑΛ είναι στρατηγικός μας σύμμαχος εκ των πραγμάτων παρόλο που είναι αριστεροί” επισήμανε μιλώντας για το Κίνημα Αλλαγής.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών είπε: “Δεν είναι δυνατόν να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας έχει ταλέντο στη δημαγωγία και δεν βλέπω άλλο πρόσωπο στον ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να τον αμφισβητήσει, άρα θα παραμείνει το ισχυρό πρόσωπο στο χώρο του”.

“Δεν αμφισβητούμε -συνέχισε- τον πατριωτισμό των αντιπάλων μας. Όποιος έχει ευαισθησία για το μακεδονικό ακούγοντας τον Ν. Παππά θέλει να σπάσει την τηλεόραση. Έκανε μια απαίσια, εκνευριστική δήλωση που θα προσμετρηθεί όταν ψηφίσουν οι βορειοελλαδίτες. Δεν είναι προδότες, είναι ανίκανοι. Όταν λες, όπως ο Κοτζιάς, δεν πρέπει να σαι μοναχοφάης, προετοιμάζεις την κοινή γνώμη για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Ο Κατρούγκαλος έκανε λάθος μιλώντας για τα δικαιώματα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο. Εγώ ποτέ δεν ήθελα σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, όμως η ΝΔ είχε μιλήσει για σύνθετη ονομασία, ποτέ όμως για μακεδονική γλώσσα και εθνότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα