Γεροβασίλη: Λυπάμαι που στη Νέα Δημοκρατία είδαν άγρια καταστολή από την ΕΛΑΣ και τραυματίες είναι οι αστυνομικοί

Γεροβασίλη: Λυπάμαι που στη Νέα Δημοκρατία είδαν άγρια καταστολή από την ΕΛΑΣ και τραυματίες είναι οι αστυνομικοί
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στη Βουλή Eurokinissi

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο News 24/7 η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη. Κάποιοι από τους αστυνομικούς νοσηλεύονται με σπασμένα χέρια από τις επιθέσεις που δέχτηκαν με σιδερένια λοστάρια.

Τη σκληρή κριτική της κυβέρνησης προκαλούν οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα έγιναν στο συλλαλητήριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα.

«Λυπάμαι που στη Νέα Δημοκρατία είδαν άγρια καταστολή από την ΕΛΑΣ και τραυματίες είναι οι αστυνομικοί», δηλώνει στο news24/7 η Όλγα Γεροβασίλη.

Την έκρηξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είδε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τους 25 τραυματίες αστυνομικούς. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, έχουν σπασμένα χέρια από τις επιθέσεις που δέχτηκαν με σιδερένια λοστάρια.

Οι επιθέσεις έγιναν από οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών, που μετά την έφοδο, διαλύονταν μέσα στο πλήθος, γεγονός που δεν επέτρεπε στην αστυνομία να τους συλλάβει.

Μόνο τυχαίος δεν είναι άλλωστε ο ρόλος του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού, όπως αποκαλύφθηκε με το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το news24/7 και το οποίο προκάλεσε έντονες πολιτικές αντιδράσεις.

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια είναι και ένας άνδρας που είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για συμμετοχή σε επίθεση στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα στον Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα