Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός στα επεισόδια

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός στα επεισόδια

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός καθώς και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, με τον πρώτο να καταγράφεται στο "πεδίο" των συγκρούσεων όπου δρούσαν ακροδεξιά στοιχεία.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Ακραία στοιχεία μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία και του Γιάννη Λαγού πρωτοστάτησαν στα επεισόδια στα σκαλιά του κτιρίου της Βουλής. Εξοπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Δείτε μετά το 0.23 του παρακάτω βίντεο του News 24/7. Αποδεικνύει πως στη σημερινή διαδήλωση, εκείνοι που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια δεν ήταν “κουκουλοφόροι και προβοκάτορες”. Η ίδια η αστυνομία άλλωστε ανακοίνωσε πως αναρχικοί δεν κατάφεραν να “παρεισφρήσουν” στις διαδηλώσεις.

Δείτε τα πλάνα όπως τα “έπιασε” ο ρεπόρτερ του News 24/7, Μάνος Φραγκιουδάκης, που βρέθηκε στο σημείο:

Βουλευτές και μέλη της κατηγορούμενης ως εγκληματικής ομάδας Χρυσής Αυγής, είχαν στηθεί μπροστά από τη Βουλή, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια.

Δείτε πώς κάλυψε το News 24/7 λεπτό προς λεπτό το σημερινό συλλαλητήριο μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του. Θυμίζουμε πως κατά τα σημερινά επεισόδια τραυματίστηκαν φωτορεπόρτερ οι οποίοι καταγγέλλουν πως εκλάπη και ο εξοπλισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα