Γερουλάνος: Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, φυσικά με ενδιαφέρει

Γερουλάνος: Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, φυσικά με ενδιαφέρει

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στον Σωτήρη Γεωργίου στον Sport24 Radio 103,3 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ, την πιθανότητα να διεκδικήσει την ηγεσία του και γιατί υποστήριξει ότι η σοσιαλιστική πολιτική είναι αναγκαία στην Ελλάδα

Για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος στον Σωτήρη Γεωργίου και στην εκπομπή ποικίλης ύλης τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Sport24radio 103.3 .

O Έλληνας πολιτικός βρέθηκε για 2,5 ώρες στο στούντιο και απάντησε σε πολλά ερωτήματα των ακροατών.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ” ναι,υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας στην Ελλάδα” αναφερόμενος στο πως αισθάνεται ο πολίτης σήμερα και πως βαδίζει η κοινωνία. 

Ξεκαθάρισε ότι “οι αξίες ποτέ δεν είναι ντεμοντέ” ενώ μιλώντας για τη διεθνή κατάσταση χαρακτήρισε τον πλανητάρχη Τραμπ ως “τυφώνα Τραμπ” και ως “φαινόμενο” διαφωνώντας φυσικά με τις επιλογές του. 

Αναφέρθηκε στο ΚΙΝΑΛ και υπερασπίσθηκε το κλασικό όνομα του κινήματος (ΠΑΣΟΚ) ενώ τόνισε ότι αν ανοίξει θέμα ηγεσίας στο κόμμα φυσικά τον ενδιαφέρει! 

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε ακόμα σε ζητήματα  όπως το μεταναστευτικό και τα Ελληνοτουρκικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ούτε σπιθαμή δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση” .

Επίσης, εστίασε στο ότι το ζήτημα είναι το μοντέλο διακυβέρνησης και η οικονομία και υπεραμύνθηκε της σοσιαλιστικής πολιτικής τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στην Ελλάδα πρέπει να δοθεί έμφαση στον μικρομεσαίο επιχειρηματία που είναι παραδοσιακά η ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας και ότι η οικονομία ξεκινά από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω. 

Τέλος διαχώρισε την θέση του από τη σύγχρονη οικονομική τάση ότι πάνω απ όλα σε ένα κράτος είναι οι αριθμοί και τόνισε ότι πάνω απ όλα πρέπει να είναι οι άνθρωποι. 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version