Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Γιάνης Βαρουφάκης

Γιάνης Βαρουφάκης
Γιάνης Βαρουφάκης AP

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, περιοχή που επέλεξε λόγω του ποσοστού που πέτυχε κατά τις ευρωεκλογές.

Υποψήφιος στο Ηράκλειο θα είναι ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης για τις επικείμενες εθνικές εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Ο κ. Βαρουφάκης επέλεξε την πρωτεύουσα της Κρήτης εξαιτίας του ποσοστού που πέτυχε κατά τις ευρωεκλογές.

Οι 100 νέες υποψηφιότητες του ΜεΡΑ25

Ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Γραμματεία του ΜεΡΑ25 οι 100 νέες υποψηφιότητες που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το ΜέΡΑ25 ανέλαβε την ευθύνη να εκφράσει στην επόμενη Βουλή την ρεαλιστική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και συνεπή αντίσταση στην Νέα Δημοκρατία που πυρετωδώς ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια νέα κερδοσκοπική ολιγαρχία επί των θεμελίων του 4ου Μνημονίου που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, σε συνέντευξη τύπου, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες στην βάση της ισηγορίας, της ισότιμης συμμετοχής, κι ενός συνεκτικού, ολοκληρωμένου, συμμετοχικού προγράμματος.

Το ΜέΡΑ25, σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δίνει στη δημοσιότητα και νέα ονόματα υποψηφίων βουλευτών που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του κόμματος μας να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπεια από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους».

Τέσσερις είναι οι – μέχρι στιγμής – υποψήφιοι βουλευτές του ΜεΡΑ25 στην Κρήτη με τους τρεις να κατεβαίνουν στα Χανιά και τον Γιάνη Βαρουφάκη να κατεβαίνει στο Ηράκλειο.

Δείτε ποιοι είναι στα Χανιά:

Σκαμνάκης Αντώνης

Τσιχλάκη Βιργινία

Σμυρλής Αλέξης

Δείτε εδώ τους 100 νέους υποψηφίους του ΜεΡΑ25

Πηγή: 

cretapost

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Ευρωεκλογές 2019, Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εθνικές Εκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Καμία ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που εφαρμόζει το 4ο μνημόνιο

Στην Β' Πειραιώς υποψήφιος ο Βαρουφάκης

Ψαραντώνης: Πιστεύω ότι ο Βαρουφάκης είναι καθαρός άνθρωπος

Επίθεση ΜέΡΑ 25 στον Τσίπρα: Αρνείται να δει την πραγματικότητα

Η Πέπη Ρηγοπούλου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Γιάνη Βαρουφάκη

SHARE:

24Media Network