Γιαννούλης: "Ο κ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε έργα που έπρεπε να ολοκληρώσει το 2015"

Χρήστος Γιαννούλης

"Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποια είναι η άποψή του για τους κατοίκους της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας στους οποίους διαφημίζει την “αποτελεσματικότητά” του στη διοίκηση της Περιφέρειας", δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Την έκπληξή του εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στα έργα διευθέτησης των χειμάρρων του Δήμου Αλμωπίας Πέλλας, τα οποία θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2015.

«Θυμίζω ότι πρόκειται για το έργο της “οριοθέτησης ρεμάτων (χειμάρρων) στο Δήμο Αλμωπίας της Π.Ε. Πέλλας - Π.Κ.Μ.”, η οριστική ένταξη του οποίου στο ΕΣΠΑ έγινε το Δεκέμβριο του 2012. Η εργολαβική σύμβαση κατασκευής του έργου υπογράφηκε στις 10 Απριλίου του 2014 με ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 20 μήνες. Δηλαδή ο κ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε το έργο το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί ως τις 10 Δεκεμβρίου 2015», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά».

«Αναρωτιέμαι ειλικρινά ποια είναι η άποψή του για τους κατοίκους της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας στους οποίους διαφημίζει την “αποτελεσματικότητά” του στη διοίκηση της Περιφέρειας, επιθεωρώντας έργα τα οποία ο ίδιος θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει από το 2015», κατέληξε στη δήλωσή του ο Χρήστος Γιαννούλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιαννούλης: "Πολλαπλασιάζεται ένας θόρυβος που κάνουν 20 άνθρωποι"

SHARE:

24Media Network