Γιαννούλης: “Πολλαπλασιάζεται ένας θόρυβος που κάνουν 20 άνθρωποι”

Γιαννούλης: “Πολλαπλασιάζεται ένας θόρυβος που κάνουν 20 άνθρωποι”
Ο Χρήστος Γιαννούλης με την Κατερίνα Νοτοπούλου MotionTeam

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ο αντίπαλος της παραπληροφόρησης είναι πολύ δυνατός κάτι που αδικεί αυτούς που είναι όντως προβληματισμένοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εμφανίζεται ένα ζόρι στη Βόρεια Ελλάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο πολλαπλασιασμός ενός θορύβου που προκαλούν 20 άνθρωποι” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτό αδικεί και όσους όντως είναι προβληματισμένοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί δεν ήταν πάνω από 25 άνθρωποι αυτοί που αποδοκίμασαν τον Πρωθυπουργό χθες στη Θεσσαλονίκη” πρόσθεσε ο Χρήστος Γιαννούλης, κάνοντας λόγο για εικονική πραγματικότητα που μεταδίδουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης και εκτίμησε ότι οι αντιδράσεις φθίνουν σταδιακά.

“Τρεις και λίγο κάποιο στέλεχος της ΝΔ φοράει το κράνος του μακεδονομάχου και μιλάει για προδοσία” συνέχισε και τόνισε “ότι είναι πολύ δυνατός ο αντίπαλος της παραπληροφόρησης” σε σχέση με τις επικρίσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την ελλειπή ενημέρωση επί της Συμφωνίας και του Μακεδονικού.

Κατά τον ίδιο χάθηκε πολύτιμος χρόνος για αυτό λόγω της ρήξης με τον Πάνο Καμμένο. Σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν να προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ανέφερε ότι “δεν ισχύει αυτό που μεταφέρεται” και μίλησε για στοιχηματικές σελίδες στις οποίες η δική του υποψηφιότητα δεν υπάρχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα