Γκιόκας: Προεκλογικό κατασκεύασμα με φθαρμένα υλικά η Προοδευτική Συμμαχία

Γκιόκας: Προεκλογικό κατασκεύασμα με φθαρμένα υλικά η Προοδευτική Συμμαχία
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ.Γκιόκας Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΚΕ επιτέθηκε μιλώντας στον News 24/7 επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως φτιάχνει καρικατούρα προοδευτικής συμμαχίας με φθαρμένα υλικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και ζήτησε ο λαός να φέρει το ΚΚΕ στην τρίτη θέση.

“Σκάνδαλο Novartis υπάρχει. Δε νομίζω ότι κάποιος το αμφισβητεί” δήλωσε στο σταθμό μας ο Γιάννης Γκιόκας, εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ.

“Το φάρμακο είναι εμπόρευμα, υπάρχει ένας τεράστιος τζίρος και σε αυτό το πλαίσιο δημιουργούνται σχέσεις διαπλοκής” συνέχισε και ζήτησε να διερευνηθεί το σκάνδαλο και σε σχέση με τα πολιτικά πρόσωπα. Σημείωσε επίσης ότι το ΚΚΕ είχε ζητήσει έρευνα ακόμα και για τα παραγεγραμμένα αδικήματα. ‘Άλλο όμως η τιμωρία των ενόχων και άλλο η σκανδαλολογία” υπογράμμισε.

Για την προοδευτική συμμαχία ο κ.Γκιόκας τόνισε:

“Οι συμμαχίες που κάνει κατά καιρούς ο Τσίπρας καταλήγουν στο αντίθετο από αυτό που φτιάχνονται” σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ για τη δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας, φέρνοντας ως παράδειγμα το όχι του δημοψηφίσματος “που έγινε ναι” όπως είπε αλλά και το αντιμνημόνιο που έγινε μνημόνιο.

Έκανε λόγο για καρικατούρα προοδευτικής συμμαχίας από φθαρμένα παλιά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μίλησε για προεκλογικό κατασκεύασμα προκειμένου να πιεστεί πρωτίστως ο χώρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Γκιόκας ζήτησε να γκρεμιστεί από τη θέση της η ΧΑ και στην τρίτη θέση να βρεθεί το ΚΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα