Γκλέτσος κατά Βαρουφάκη

ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 21072015// Στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία είχε προαναγγείλει προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη για «εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 21072015// Στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία είχε προαναγγείλει προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη για «εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της "Τελεία" Απ. Γκλέτσος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη για έκθεση του Ελληνικού Κράτους σε κίνδυνο αντιποίνων

Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος "Τέλεια" Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απ. Γκλέτσος προσήλθε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μέσω της αναφοράς του ζήτησε να διωχθεί ποινικά ο Γιάνης Βαρουφάκης για έκθεση του Ελληνικού Κράτους σε κίνδυνο αντιποίνων.

Οπως αναφέρεται σε αυτή ο πρώην υπουργός "με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας».

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρει τις αντιφάσεις στις οποίες ο τέως υπουργός υπέπεσε κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας και εξαιτίας των οποίων, οπως σημειώνει, εκτέθηκε διεθνώς η χώρα μας

Επίσης στη μήνυση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ... στιλιστικές επιλογές του κ. Βαρουφάκη καθώς, με βάση τα όσα αναφέρει ο κ. Γκλέτσος, «φρόντιζε να τραβά συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είτε εμφανιζόμενος με ιδιαίτερα πουκάμισα και ενδυμασία που δεν συνάδουν σε υπουργό Οικονομικών είτε οδηγώντας μηχανές είτε καθήμενος στα πατώματα».

Εξερχόμενος του Αρειου Πάγου, ο Απ. Γκλέτσος δήλωσε ότι ο Γ. Βαρουφάκης παγίδεψε τον Πρωθυπουργό και ζήτησε "η κοινωνία να χειραφετηθεί και να προστατευθεί από εκείνους που κάνουν κακό στην πατρίδα".

SHARE:

24Media Network